Skip to content

“CUMPERI SI CASTIGI LA RBC GAS “

DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se desfășoară pe o perioada de 2 ani, în stațiile de distribuție carburanți din rețeaua RBC GAS.

Participantul înseamnă orice persoană fizică majoră, care deține un card de fidelitate pe care l-a activat în mod complet, prin înregistrarea pe site-ul https://www.eucastig.ro

MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEICUMPERI SI CASTIGI LA RBC GAS

1. Pentru a intra in posesia cardului de fidelitate emis de catre Organizatorul CARD ADS MEDIA SRL,

2. Participantul trebuie sa solicite in statiile de distributie carburanti RBC GAS, mentionate in Anexa 1, un card, care va fi predat cu titlu gratuit. Pentru a beneficia de punctele acumulate in urma achizitiilor efectuate, cardul de fidelitate trebuie activat.
3. Activarea cardului se face astfel:
– prin completarea informatiilor in format electronic, acestea aflandu-se pe site-ul Organizatorului CARD ADS MEDIA SRL https://www.eucastig.ro/, urmarind modalitatea de completare si de activare a cardului din “Ghidul clientului participant la programul de fidelizare”.

4. Pana la activarea cardului pe site-ul Organizatorului CARD ADS MEDIA SRL https://www.eucastig.ro/, nu este posibila acumularea si implicit utilizarea punctelor obtinute in urma achizitiilor de carburant si/sau produse din statiile de distributie carburanti RBC GAS.

5. In vederea acumularii punctelor, Participantul trebuie sa prezinte la casa de marcat cardul de fidelitate (anterior activat) al carui detinator este si sa achite contravaloarea produselor achizitionate.
Plata carburantilor si/sau produselor se poate efectua utilizand urmatoarele metode de plata:
– numerar;
– card bancar;
– rascumpararea punctelor acumulate;
Platile pot fi efectuate integral sau partial, prin oricare din cele trei metode enumerate anterior.
Valoarea pe care o poate achita Participantul cu puncte, depinde de numarul punctelor disponibile in contul Participantului la momentul tranzactiei. Daca valoarea punctelor disponibile la momentul tranzactiei nu permite achitarea contravalorii intregului bon fiscal, se poate utiliza partial valoarea punctelor, urmand ca diferenta sa fie achitata de participant prin alta modalitate (numerar sau card bancar).
Punctele acumulate nu se pot preschimba in lei, ele putand fi doar rascumparate prin achizitionarea de carburant si/sau produse din statiile de distributie carburanti RBC GAS conform prezentului Regulament de participare.
Daca Participantul nu are cardul asupra sa in momentul achizitiei de carburant si/sau produse din statiile de distributie carburanti RBC GAS, nu poate beneficia de avantajele cardului de fidelitate, anterior mentionate (neprezentarea cardului la momentul achizitiei duce la imposibilitatea acumularii punctelor respectivei tranzactii).

6. La achizitionarea urmatoarelor produse: tigari, alcool sanitar, faina, malai, zahar, ulei, otet, drojdie, orez, jetoane folosite la activitatea de spalatorie auto, nu se acorda puncte , dar pentru plata acestor produse Participantul poate utiliza punctele acumulate.
Pentru plata contravalorii serviciilor prestate si incasate de RBC GAS in numele si in favoarea unor parteneri comerciali (PayPoint, Scala,etc ), gen : rate, cartele de reincarcare, utilitati, rovignete, asigurari, etc. nu se acorda puncte si nici nu se pot utiliza punctele acumulate.
Modalitatea de acordare a punctelor este urmatoarea:
– Pentru orice tip de carburant achizitionat (benzina, motorina, gpl si ADBLUE) participantul beneficiaza de un discount de 10 bani/litru ceea ce inseamna 10 puncte/litru;
La rascumparare valoarea 1 punct = 0,01 RON (100 puncte = 1 RON)
– La produsele diverse cu exceptiile enumerate la pct. 6, achizitionate din magazinele statiilor de carburanti RBC GAS, se acorda un discount in cota procentuala de 5% din pretul de vanzare de la momentul achizitiei, contravaloarea discountului fiind transformata intr-un numar de puncte corespunzator valorii unice de 0,01 lei/punct.

7. Numarul de puncte acumulate la fiecare tranzactie va fi evidentiat separat pe bonul fiscal aferent tranzactiei. De asemenea, pe bonul fiscal va fi afisat si numarul total de puncte disponibile dupa momentul tranzactiei (compus din punctele acumulate la tranzactia respectiva si punctele acumulate la tranzactiile anterioare, ramase neutilizate).
8. Pentru fiecare tranzactie timpul necesar confirmarii acumularii si posibilitatii utilizarii punctelor in sistemul informatic este cuprins intre 15 si 30 de minute.
9. In cazul unei defectiuni tehnice si /sau erori informatice sau a oricarui tip de eroare in acordarea de puncte/rascumpararea punctelor, Partenerul isi rezerva dreptul de a opera corectiile necesare fara nicio notificare prealabila a posesorului cardului de fidelitate.

REȚEAUA DE BENZINĂRII RBC GAS PARTICIPANTE LA CAMPANIE:

Județul Prahova

 • COM. ALBESTI-PALEOLOGU, SAT ALBESTI-PALEOLOGU, NR. 192B
 • COMARNIC, V STR. POIANA, DN1, KM 106+500 STANGA
 • PLOIESTI, STRADA DEPOULUI, NR.16
 • PLOIESTI, STRADA MARIN BRUTARU, NR. 76
 • COM. TARGSORU VECHI, SAT STANCESTI, NR. 470
 • URLATI, STR. 1 MAI, PUNCT ROMPETROL
 • VALENII DE MUNTE, STR. B-DUL NICOLAE IORGA, NR. 116
 • COMUNA IORDACHEANU, SAT PLAVIA, NR. 48A
 • BOLDESTI SCAENI, SOS. PLOIESTI – VALENI, NR. 6B

Județul Ilfov

COMUNA CIOLPANI, SAT CIOLPANI, DN1, STR. CALEA BUCURESTI, NR.180A

Județul Dambovita

 • COMUNA COMISANI, SAT COMISANI, SOS. NATIONALA BUCURESTI-TARGOVISTE, DN 71
 • COMUNA DOICESTI, ALEEA SINAIA
 • COMUNA DRAGODANA, STR. PRINCIPALA, NR. 475
 • COMUNA MOTAIENI, SAT MOTAIENI, STR. PRINCIPALA, NR. 40A
 • TARGOVISTE, STR. SILVIU STANCULESCU, NR. 1A
0
Clienți fideli

Solicitare card

Simplu și rapid printr-un formular online de solicitare.

Emitere card

In cel mai scurt timp cardul este emis și poate fi ridicat din locația aleasă de dumneavoastră.

Tel. verde

0800672026